• ж.к. Тракия, гр. ПловдивБългария
  • +359 882 424 505A1
  • Пон. - Съб 9.00 - 19.00Неделя ЗАТВОРЕНО

Рекламации

Всеки Клиент има право да върне продукт в 14 дневен срок след получаването му, без да посочва причина (чл. 50 от Закона за защита на потребителите, освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55).

Поръчката може да се върне след като Клиентът се обади на „Аксеспласт ЕООД“ и попълни протокол за рекламация и връщане.

На основание чл. 55 от ЗЗП Клиентът трябва да изпрати или предаде стоките обратно на Търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която Клиентът е съобщил на Търговеца за решението си да се откаже от договора.

„Аксеспласт ЕООД“ приема обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока и са придружени от ксъответните документи за закупуването им. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: с. Брестовица, ул. Отец Паисий №14

При проблем с качеството на продукта „Аксеспласт ЕООД“ ще замени продукта, ще направи отстъпка от цената или ще върне платената сума, като разходите за куриер и/или превод на сумата са за сметка на „Аксеспласт ЕООД“ (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

“Аксеспласт ЕООД“ ще възстанови в 30 дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите) по посочена от Клиента банкова сметка, само след като се увери, че продуктът е в продаваем вид.

BulgarianEnglishGerman